Syksyn 2018 tapahtumia


Päivitetty 17.9.2018


21.-23. syyskuuta 2018 joogakoulu Sillan Läsnäolon retriitti, lisätietoja alla ja Facebookissa. -->Tämä retriitti on täynnä, mutta otamme jonoon, jos tulee peruutuksia. 

28.-30.9.2018  Salla Salon pilates-kurssi. Ilmoittautumiset info@focusin.fi

5.-7.10.2018 Saija Ruuskasen joogaretriitti. Ilmoittautumiset yksityisviestillä Facebookissa: Joogaholisti, tai sähköpostilla osoitteeseen joogaholisti@gmail.com. Lisätietoja alla ja Facebookissa.


19. - 21.10.2018 Hyvän olon joogaviikonloppu, Nina Kannas, lisätietoja alla ja Facebookissa.


23-25.11., joogakoulu Sillan Läsnäolon retriitti, sisältö sama kuin syyskuun retriitissä. Ilmoittautumiset: joogakoulusilta@gmail.com.


Villa Cecilia on myös studiokäytössä valokuvauksia varten. Taloissamme on hienot puitteet taustoiksi kaikenlaiseen kuvaukseen. Kurkkaa valokuvagalleriaamme!


***********************

Läsnäolon retriitti Villa Ceciliassa 21.-23.9.2018, Kisko


Joogakoulu Sillan Läsnäolon retriitillä on pääajatuksena antaa aikaa itselle ja tehdä lempeää ja pehmeää, liikkuvaa flowharjoitusta sekä yinjoogaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta, vaan tämä voi olla myös ensimmäinen kosketuksesi joogan maailmaan.
Teemme aamulla herättävän yinistä alkavan harjoituksen, joka muuttuu hieman dynaamisemmaksi yangiksi loppua kohden. Illan yinharjoitus tyynnyttää kehosi ja mielesi uneen valmiiksi. Lauantai-iltapäivän pitkä yinharjoitus sisältää monia rauhoittavia elementtejä, joiden avulla tasapainotamme mieltämme ja kehoamme. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.


Sinulla on myös omaa aikaa viikonloppuna. Voit viettää sen valitsemallasi tavalla luonnosta nauttien, päiväunilla tai vaikkapa kirjaa lukien. Ehkä löydät mukavan keskustelukumppanin joukosta ja päädyttekin juttelemaan teekupin ääreen.
Sinä voit omistaa tämän viikonlopun täysin itsellesi ja osallistua ohjelmaan juuri sen verran kuin haluat. Kuunnella oman sisimpäsi ääntä ja päättää sen perusteella, mikä sinulle sopii parhaiten. Anna lempeän itsesi johdatella sinut joko harjoitukseen tai lepoon - siihen sinulla on täysi lupa.


Ohjelma:
Perjantai-ilta tyynnyttävä yinjooga
Lauantaiaamu yinyang-jooga
Lauantai-iltapäivä harmonisoiva yinjooga
Lauantai-ilta saunomismahdollisuus halukkaille
Sunnuntaiaamu yinyang-jooga
Hinta 310 € (sis. alv), josta 100€ varausmaksua (palautus vain mikäli viikonloppu ei toteudu).

Hinta sisältää: joogat, saunan (halutessasi) sekä 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen, 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa
Vahvistat paikkasi retriitille maksamalla varausmaksun 100€ 15.8.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta muuten kuin että retriitti ei toteudu. Loppusumma laskutetaan syyskuun puolen välin tienoilla.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan, mikäli vähintään 10 osallistuu.

Muuta huomioitavaa:
Ota oma joogamatto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Muut tarvikkeet ja myös mattoja on paikan päällä.
Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (huom! liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan).
Harjoituksia varten suosittelemme mukavia, joustavia vaatteita. Ota mukaan myös lämmintä, pitkähihaista sekä sukat. Jos tykkäät ulkoilla, niin varaathan mukaan sadevaatetta sään mukaisesti.
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä:
- jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia.
- jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta, niin osaan miettiä etukäteen sinulle soveltuvia liikkeitä.
- jos sinulla on toivomus huonekaverista
Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa.
Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

VARAA PAIKKASI ja saat maksuohjeen: joogakoulusilta@gmail.com tai puh. 045 7871 8656 


Opettajana toimii Tuula Heiskanen:
"Olen elämän ylä- ja alamäkiä nähnyt ja kokenut, aina uteliaasti uutta oppimassa ja ihmisten kanssa viihtyvä jooga- ja pilatesopettaja. Olen myös kahden täysi-ikäisen ihanan naisen äiti, pienen kääpiömäyräkoiran onnellinen omistaja sekä pitkän uran liike-elämässä tehnyt entinen suorittaja. Vasta viime vuosina olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja mitä minä haluan. Nyt yritän elää sen mukaan, mitä oma mieleni kertoo minulle. Eli yritän elää opetusteni mukaisesti - välillä siinä onnistuen, välillä epäonnistuen.
Minulla on Yoga Alliancen hyväksymät RYT® koulutukset: RYT® 200 perusopinnot Villa Mandalassa ja RYT® 300 Seasonal yinjooga®-opettajaksi olen kouluttautunut Chi Therapeutics'in Clare Sjöblom-Gatesin johdolla sekä teen tällä hetkellä myös RYT®100 Embodied Flow™ -opintoja Satu Tuomelan kanssa. Olen myös PilatesHealth-ohjaaja Suomen terveysliikuntainstituutista (opettajina Heikki Lempiäinen ja Minna Määttä).
Takana on pitkä taipale jazztanssi- ja ryhmäliikuntatuntien vetämistä sekä laaja kirjo erinäisiä urheilulajeja vuosien varrelta. Monipuolinen liikunta kuuluu edelleen elämääni joogan ja pilateksen ohella.
Tärkeimpänä pidän sitä, että tunneillani jokainen tekee harjoituksensa itseään parhaiten palvelevalla tavalla, kehoaan kunnioittaen ja lempeästi itseään kuunnellen. Jokainen keho ja päivä on erilainen, joten harjoituskin on joka kerta erilainen. Haluan kaikkien löytävän harjoituksestaan myös ilon, ettei se jää vakavaksi puurtamiseksi."
Mitä on yinjooga? Rauhoittavalla, kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridiaanioppeihin perustuvalla yintunnilla pääset todella palautumaan arjen askareista ja ehkä kovasta, dynaamisesta harjoituksesta rauhallisen musiikin ja pitkien venytyksien aikana. Keho ja mieli rauhoittuvat samalla, kun liikkuvuutesi lisääntyy. Käytämme tarvittaessa apuvälineitä asennoissa ja näin löydämme yhdessä jokaiselle sopivan harjoituksen ja asennot, joissa voit olla rentona ja sinun ei tarvitse jännittää lihaksiasi. Emme suosittele yintuntia raskausajan kahden viimeisen kolmanneksen aikana.
Mitä on flowjooga? Flow-tunti tällä retriitillä rakentuu luovasti joogan perusasanoihin, joita tehdään lempeästi yhdistäen liike ja hengitys. Tunnilla käytetään musiikkia ja tunti voi keskittyä esim. johonkin kehon osaan, johonkin tiettyyn joogan osa-alueeseen tai rakentua jonkin tietyn asanan ympärille. Tunti kehittää kestävyyttä, kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kuten jokaisella joogatunnilla, myös flow-tunnilla jokainen joogaa oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan, pitää taukoja tarvittaessa ja haastaa itseään, kun siltä tuntuu. Tunnin vaativuustaso rakentuu aina osallistujien mukaan.

***********************

JOOGAHOLIAA-viikonloppu  5.10.2018 - 7.10.2018

Tervetuloa nauttimaan joogasta ja luonnon rauhasta tunnelmalliseen Villa Ceciliaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna!

OHJELMA

Perjantai:
Saapuminen ja majoittuminen klo 16 alkaen
18-19 Illallinen
19.30-20.30 Yhteinen aloitus ja lyhyt katsaus viikonlopun teemoihin joogafilosofian raameista katsottuna.
20.30-22 Yin-joogaharjoitus

Lauantai:
7.30-9 Aamujooga
9-10 Aamupala
--- LEPOA---
11.30-12.30 Satsang: ajatusten jakoa viikonlopun teemoista ja harjoituksista
13-14 Lounas
---LEPOA---
16-17.30 Jooga
18 Illallinen
19-> Sauna


Sunnuntai:
7.30 Aamujooga
9-10 Aamupala
---LEPOA---
11.30-13 Grounding Yin -tunti
13-14 Lounas
14.30-16 Satsang ja yhteinen lopetus

JOOGAHOLIAA-viikonloppu sopii joogaa enemmän ja vähemmän harrastaneille. Viikonlopun aikana perehdytään joogafilosofian keskeisimpiin ajatuksiin sekä keskustellen että soveltaen niitä suoraan omaan joogaharjoitteluun. Joogaharjoitukset sisältävät myös meditaatio- ja pranayama-harjoituksia. Ohjelmaa ja sen painotuksia voidaan muokata osallitujien toiveiden mukaan.

Villa Cecilia on ihana, idyllinen keidas rauhoittumiseen Turun ja Helsingin välillä Kiskossa. Meille on varattu toinen Villa Cecilian hirsirakennuksista, jossa sijaitsee kaunis joogasali, keittiö, yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä makuuhuoneet 12 hengelle. Majoittuminen kahden hengen huoneissa. Lisää Villa Ceciliasta osoitteessa: https://villa-cecilia.webnode.fi/

Viikonlopun hinta 140€, sisältäen majoituksen ja ohjelmassa mainitut ruokailut. (HUOM. Omat lakanat mukaan! :) )

Kyseessä on ensimmäinen virallinen opetuskerta minulle, joten haluan tehdä tämän viikonlopun pro bono. Viikonlopun hinta kattaa vain meille syntyvät kustannukset. Kokkina toimii ihana (vielä vähän aikaa tuleva) aviomieheni Joel.

Ilmoittautumiset yksityisviestillä Facebookissa Joogaholistille tai sähköpostilla osoitteeseen joogaholisti@gmail.com.

TERVETULOA!!!

SAIJA JA JOEL

***********************


Lokakuussa 19. - 21.10.2018 Hyvän olon joogaviikonloppu, Nina Kannas


Tällä retriitillä joogaa ei tarvitse jännittää siitä saa nauttia. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille, mutta antavat varmasti paljon kokeneemmillekin. Viikonlopun tavoitteena on lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseäsi kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa. Viikonloppuun mahtuu joogan lisäksi myös omaa aikaa. Käperry vaikka päivänokosille, lähde päiväkävelylle, asetu lukemaan hyvää kirjaa tai askartele oma aarrekartta. Herkullista ruokaa, ihanaa seuraa ja keskustelutuokioita ilman kiirettä, ennen kaikkea aikaa itsellesi. Ilman mitään vaatimuksia. Ohjaan viikonloppuna pääsääntöisesti Yin joogaa, mutta aamuharjoituksissa on myös slow flowta. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Lisäksi retriitillä on mahdollisuus lymfahoitoon 59€ /1 h. Joogaviikonloppu pidetään kauniissa Villa Ceciliassa Kiskossa, idyllisessä maalaismiljöössä.

Hinta sisältää:
2 x aamujooga (la, su)
1 x iltajooga (pe)
1 x iltapäivän pitkä yin (la)
2 x aamiainen
2 x lounas 2 x illallinen 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa

Hinta 305 € / hlö. Ennakkomaku 100 €, jonka jälkeen ilmoittautumisesi on sitova. Rahaa ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi. 205 € loppumaksu laskutetaan 2 viikkoa ennen retriittiä. Olethan yhteydessä, mikäli haluat sopia jostain muusta maksujärjestelystä. Huom! Paikkoja rajoitetusti. Max 12 henkeä mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset: Niina Kannus puh. 0400 167 718
niina.kannus@merocap.fI


***********************Kurssi- ja tapahtumajärjestäjä, ota yhteyttä jos haluat vuokrata tilojamme!
 Helena Mustelin p. 0400 468 744

helena.mustelin@hotmail.comKotisivu, Facebook-päivitykset ja kuvat: Sirkku Salo sirkku_s(at)luukku.com