Kevään 2018 tapahtumia


Tulossa:


Kehon ja mielen hyvinvointi -retriitti kesäkuussa 9.6. - 10.6.2018

Lauantai 9.6. on kehonhuoltopäivä.
Sunnuntai 10.6. Mindfulness -rentouden ja hiljaisuuden päivä.

Lisätietoja alla.

Heinäkuussa äiti-vauva -tapaaminen, jossa äitejä hemmotellaan, vauvoja unohtamatta. Tässäpä ideaa - järjestä sinäkin oman porukkasi kesken hemmottelutapahtuma meillä!

Syyskuun lopussa suunnitteilla Salla Salon pilates-kurssi.

Lokakuussa  19. - 21.10.2018 Hyvän olon joogaviikonloppu, Nina Kannas, lisätietoja alla ja Facebookissa.

Villa Cecilia on myös studiokäytössä valokuvauksia varten. Taloissamme on hienot puitteet taustoiksi kaikenlaiseen kuvaukseen. Kurkkaa valokuvagalleriaamme!

***********************

KEHON MIELEN HYVINVOINTIA -RETRIITTI KESÄKUUSSA VILLA CECILIASSA

LA 9.6.2018 KEHONHUOLTOPÄIVÄ

LA 10.6.2018 MINDFULNESS RENTOUDEN JA HILJAISUUDEN PÄIVÄ

Tule rentoutumaan, rauhoittumaan ja vahvistamaan hyvinvointiasi luonnon helmaan! Villa Cecilian lämminhenkisessä ilmapiirissä on helppo irtautua arjesta ja pysähtyä olennaisen äärelle. Kurssikeskus sijaitsee Kiskossa, Salon lähellä. Lauantain ohjelmassa kehonhuoltoa ja sunnuntai on rentouden ja hiljaisuuden päivä. Sydämellisesti tervetuloa virkistymään ja kohentamaan hyvinvointiasi, sekä nauttimaan hyvästä luonnonmukaisesta ruuasta!

Olet tervetullut osallistumaan koko viikonlopun ohjelmaan majoituksineen tai halutessasi vain toiseen kurssipäivistä (la tai su).

Kehonhuoltopäivänä venytellään ja vetreytetään kehoa ja parannetaan ryhtiä. Koe miten eri keho-mieli lajien harjoittelu tukee tosiaan. Pilates antaa jämäkkyyttä ryhtiin ja vahvistaa keskivartaloa ja vatsalihaksia. Method Putkiston harjoitukset helpottavat lihaskireyksiä ja palauttavat nivelet lähemmäs niiden keskiasentoa ja hyvää ryhtilinjaa. MP Kävelyntaito harjoittein harjoittelemme dynaamista, liikkuvaa ryhdin hallintaa. Kuinka ylläpitää hyvä ryhti ja liikkuva selkäranka kävellessä? MP Kasvoklinikan harjoitteet pehmentävät ja rentouttavat leukoja ja koko kehoa, virkistävät pään aluetta ja kohottavat hymylihakset. Kasvoissa on lihaksia, jotka nekin tarvitsevat harjoitusta niin kuin muutkin kehosi lihakset.

Olemme sään niin salliessa mahdollisimman suuren osan harjoitustunneista ulkona. Mitään aikaisempaa kokemusta ja tieto-taitoja lajeista ei tarvitse olla, kahden ohjaajan voimin varmistamme, että jokainen saa tasolleen sopivaa harjoitusta.

Rentouden ja hiljaisuuden päivänä tutustut Mindfulness, hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmään. Mindfulness harjoitteiden avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Luomme tilaa läsnäololle ja keskittymiselle, vapaudumme kuuntelemaan kehoamme hiljentymisen avulla. Nautimme ympäröivästä luonnosta ja annamme sen toimia saattelijana läsnäoloon ja ihmettelyyn. Luonto kutsuu meitä pysähtelyyn, aistien avaamiseen, hellittävään hengittelyyn. Olemme kurssipäivän ajasta sään niin salliessa mahdollisimman paljon ulkona.

Tunnelmallinen ja rauhoittava päivä sisältää Mindfulness MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) -menetelmän keskeisiä meditaatioharjoitteita sekä Mindfulness liikeharjoitteta, joiden hitaat, helpot liikkeet johdattelevat keholliseen läsnäoloon ja mahdollistavat liikkeen kuuntelun ja kehontietoisuuden kehittämisen hyvin erityisellä tavalla.

Kurssipäivä sopii niin Mindfulness -menetelmään tutustajalle kuin myös aiemmin menetelmään tutustuneille, innostamaan ja tukemaan harjoittamista ja syventämään opittuja taitoja.

OHJELMA:

LAUANTAI

09.00-09.30 päivän avaus ja tutustuminen

9.30-11.00 Method Putkisto harjoittein rintaranka liikkuvaksi

11.00-12.30 Method Putkisto kävelyntaito / kävelylenkki lähimaastossa

12.30-14.00 lounas ja hetki omaa aikaa

14.30-15.30 Pilates

15.30-16.00 iltapäiväkahvit

16.00-18.00 Method Putkisto + Kasvoklinikka

Iltaohjelma kahteen kurssipäivään osallistuville

18.00-19.00 illallinen

19.00-21.00 sauna

21.00-21.45 Mindfulness meditaatio ja laskeutuminen hiljaisuuteen

SUNNUNTAI

Aamuohjelma kahteen kurssipäivään osallistuville

08.00-08.45 Aamuharjoitus lempeää liikettä

08.45-09.45 aamupala

10.00-10.30 päivän avaus ja tutustuminen

10.30-11.30 Mindfulness liikeharjoituksia

11.30-12.30 Mindfulness läsnäolon harjoituksia

12.30-14.00 lounas ja hetki omaa aikaa

14.00-15.30 ulkoilua ja läsnäolon harjoituksia

15.30-16.00 iltapäiväkahvit

16.00-18.00 Mindfulness läsnäolon harjoituksia ja kurssin loppupiiri

***********************

Lokakuussa 19. - 21.10.2018 Hyvän olon joogaviikonloppu, Nina Kannas


Tällä retriitillä joogaa ei tarvitse jännittää siitä saa nauttia. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille, mutta antavat varmasti paljon kokeneemmillekin. Viikonlopun tavoitteena on lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseäsi kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa. Viikonloppuun mahtuu joogan lisäksi myös omaa aikaa. Käperry vaikka päivänokosille, lähde päiväkävelylle, asetu lukemaan hyvää kirjaa tai askartele oma aarrekartta. Herkullista ruokaa, ihanaa seuraa ja keskustelutuokioita ilman kiirettä, ennen kaikkea aikaa itsellesi. Ilman mitään vaatimuksia. Ohjaan viikonloppuna pääsääntöisesti Yin joogaa, mutta aamuharjoituksissa on myös slow flowta. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista. Lisäksi retriitillä on mahdollisuus lymfahoitoon 59€ /1 h. Joogaviikonloppu pidetään kauniissa Villa Ceciliassa Kiskossa, idyllisessä maalaismiljöössä.

Hinta sisältää:
2 x aamujooga (la, su)
1 x iltajooga (pe)
1 x iltapäivän pitkä yin (la)
2 x aamiainen
2 x lounas 2 x illallinen 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa

Hinta 305 € / hlö. Ennakkomaku 100 €, jonka jälkeen ilmoittautumisesi on sitova. Rahaa ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi. 205 € loppumaksu laskutetaan 2 viikkoa ennen retriittiä. Olethan yhteydessä, mikäli haluat sopia jostain muusta maksujärjestelystä. Huom! Paikkoja rajoitetusti. Max 12 henkeä mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset: Niina Kannus puh. 0400 167 718
niina.kannus@merocap.fI


***********************


Alkuvuoden menneitä tapahtumia:


 Vuoden alussa meillä vieraili saksalainen ryhmä talvilomaa viettämässä.

 Tammikuussa Saaristopolun kirjoittajakurssi järjestettiin Villa Ceciliassa toistamiseen, ja saamme heidät vielä kevään mittaan uudestaankin vieraaksemme.


Airbnb:n kautta on tulossa lomavarauksia keväällä tiloihimme ja myös juhannus on jo varattu.


Huhtikuun Hyvän olon joogaviikonloppu 20 - 22.4.2018

Pilates-viikonloppu 4.-6. toukokuuta 2018------

Kurssi- ja tapahtumajärjestäjä, ota yhteyttä jos haluat vuokrata tilojamme!
 Helena Mustelin p. 0400 468 744

helena.mustelin@hotmail.com