Kevään 2018 tapahtumia:


-  Vuoden alussa meillä vieraili saksalainen ryhmä talvilomaa viettämässä.

 - Tammikuussa Saaristopolun kirjoittajakurssi järjestettiin Villa Ceciliassa toistamiseen, ja saamme heidät vielä kevään mittaan uudestaankin vieraaksemme.
- Airbnb:n kautta on tulossa lomavarauksia keväällä tiloihimme ja myös juhannus on jo varattu.
- Salolainen yritys tulee viettämään ohjelmallista tyhy-päivää toukokuussa.

Kaikille avoimia kursseja:

20. - 22.4.2018   Hyvän olon joogaviikonloppu - lisätietoja alla.

4. - 6.5.2018   Pilates-kurssi - lisätietoja alla.


Huhtikuun Hyvän olon joogaviikonloppu 20 - 22.4.2018:

Ohjaajana joogaopettaja Niina Kannus. Tällä retriitillä joogaa ei tarvitse jännittää, siitä saa nauttia. Harjoitukset sopivat erinomaisesti myös aloitteleville joogeille, mutta antavat varmasti paljon kokeneemmillekin. Viikonlopun tavoitteena on lähinnä sisäänpäin kääntyminen, kehonsa ja sydämensä kuunteleminen sekä armollisuus itseäsi kohtaan. Aamujooga herättelee lempeästi liikkeeseen, iltaharjoitus rauhoittaa.

Viikonloppuun mahtuu joogan lisäksi myös omaa aikaa. Käperry vaikka päivänokosille, lähde päiväkävelylle, asetu lukemaan hyvää kirjaa tai askartele oma aarrekartta. Herkullista ruokaa, ihanaa seuraa ja keskustelutuokioita ilman kiirettä, ennen kaikkea aikaa itsellesi. Ilman mitään vaatimuksia. Ohjaan viikonloppuna pääsääntöisesti Yin joogaa, mutta aamuharjoituksissa on myös slow flowta. Kaikkiin harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

HINTA Hinta 305 €(sis. alv)/hlö, josta 100e varausmaksua, (palautus vain mikäli viikonloppu ei toteudu).

Hinta sisältää: joogat: 2 aamu- ja 1 iltaharjoituksen sekä lauantain pitkän iltapäivä Yinin.- 2 x aamiainen - 2 x lounas - 2 x illallinen - 2 yön majoituksen päärakennuksessa 2-4 hengen huoneissa

VARAA PAIKKASI Niinalta puh. 0400 167 718, e-mail niina.kannus@merocap.fi tai FB yksityisviestillä.
Maksamalla varausmaksun olet mukana retriitillä ja ilmoittautuminen on sitova. Loppusumma laskutetaan huhtikuun alkupuolella. Huom! Paikkoja on rajoitetusti. Retriitti toteutetaan 10 hengen ryhmällä. Muuta huomioitavaa:
Ota oma matto mukaan, mikäli Sinulla sellainen löytyy. Joogamattoja ja muita tarvikkeita löytyy myös paikan päältä.
Harjoituksia varten kannattaa ottaa mukaan rennot vaatteet, joissa on mukava olla ja helppo liikkua sekä lämmintä vaatetta ja villasukat. Varaa mukaan myös petivaatteet ja pyyhe, sekä peseytymisvälineet (Huom! Liinavaatteet/pyyhkeet eivät sisälly hintaan)

Ilmoitathan jos sinulla on allergioita tai muita ruokaan liittyviä toivomuksia. Kerrothan myös, jos sinulla on esim. fyysisiä rajoitteita joogaliikkeiden osalta niin laita tästä tieto minulle ilmoittautuessasi, näin voin opastaa Sinulle paremmin soveltuvamman liikkeen. Tarkempi ohjelma ja ajo-ohjeet toimitetaan osallistujille lähempänä ajankohtaa. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää lisää kysyttävää.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kuka on Niina? Olen äiti, yrittäjä (25-vuotta), joogaopettaja sekä varmaankin ikuinen opiskelija. Olen Yoga Alliancen hyväksymä RYT 200 -joogaopettaja. Lisäksi olen kouluttautunut Yin -joogaopettajaksi. Suoritan Yinjoogan jatko-opintoja Seasonal Yin joogaopettajakoulutuksessa, josta valmistun toukokuussa 2018 (RYT 300).Kehon ja mielen hyvinvointi on minulle sydämen asia. Minulle on tärkeää, että jokainen uskaltaa tulla joogatunneilleni omana itsenään, juuri sellaisena kun on. Jokainen oppilaani on oppinut omalla matkallaan kuuntelemaan omaa kehoaan, jokaisen matka on erilainen.Haluan luoda tunneilleni turvallisen ja välittävän ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus pysähtyä ja pieneen irtiottoon arjesta. Haluan olla mukana Sinun matkallasi ja olen siitä myös kiitollinen,

Niina


Pilates-viikonloppu 4.-6. toukokuuta 2018

Paljon kysytty pilatesviikonloppu toukokuussa jälleen tarjolla kauniissa Villa Ceciliassa Salossa. Perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen levollista hengittämistä, aikaa itselle, rennon tehokasta pilatestreeniä, mindfulnessharjoituksia sekä aitoa herkullista italialaista kasvisruokaa hurmaavissa puitteissa. Sinulla on mahdollisuus nauttia myös puusaunan hellistä löylyistä sekä halutessasi pulahduksesta raikkaaseen jokeen. Aikaa on myös omalle rauhoittumiselle ja levolliselle oleilulle y...ksin tai mukavan rennossa seurassa...

Harjoituksia ohjaa kokenut pilateskouluttaja ja mindfulnessohjaaja CFM® Salla Salo Focus:IN - Health Studiolta ja keittiössä herkkuja loihtii Kokki Kotiinne - sivuston Cipriano Franchini. Viikonlopun hinta on jaetussa kahden hengen huoneessa 370 € täysihoidolla. Voit halutessasi vuokrata lakanat ja pyyhkeen paikanpäältä hintaan 15€/ vkonloppu, mutta voit myös tuoda mukanasi omat vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut osoitteeseen info@focusin.fi. Olet oikein sydämellisesti tervetullut voimaan hyvin ja voimaantumaan!
Paljon kysytty pilatesviikonloppu jälleen tarjolla kauniissa Villa Ceciliassa Salossa. Perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen levollista hengittämistä, aikaa itselle, rennon tehokasta pilatestreeniä, mindfulnessharjoituksia sekä aitoa herkullista italialaista kasvisruokaa hurmaavissa puitteissa. Sinulla on mahdollisuus nauttia myös puusaunan hellistä löylyistä sekä halutessasi pulahduksesta raikkaaseen jokeen. Aikaa on myös omalle rauhoittumiselle ja levolliselle oleilulle yksin tai mukavan rennossa seurassa...

Harjoituksia ohjaa kokenut pilateskouluttaja ja mindfulnessohjaaja CFM® Salla Salo Focus:IN - Health Studiolta ja keittiössä herkkuja loihtii Kokki Kotiinne - sivuston Cipriano Franchini. Viikonlopun hinta on jaetussa kahden hengen huoneessa 370 € täysihoidolla. Voit halutessasi vuokrata lakanat ja pyyhkeen paikanpäältä hintaan 15€/ vkonloppu, mutta voit myös tuoda mukanasi omat vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut osoitteeseen info@focusin.fi. Olet oikein sydämellisesti tervetullut voimaan hyvin ja voimaantumaan!   p. 050-343 2928    www.focusin.fi


------

Kurssi- ja tapahtumajärjestäjä, ota yhteyttä jos haluat vuokrata tilojamme!
 Helena Mustelin p. 0400 468 744

helena.mustelin@hotmail.com